• Suomeksi
  • På svenska

Kosmetik

finns nu i EKENÄS FÖSTA APOTEKS kundtidning Apoteks Nytt

I vårt apotek finns ett stort urval apotekskosmetik av hög kvalitet.

På hyllorna hittar du produkter såväl för hudvård som för skönhetsvård. Du får bl.a. serierna Vichy, Idun, CeraVe, Atopic, ACO och Avène hos oss. Bekanta dig närmare med apotekskosmetiken på tillverkarnas hemsidor.


I den svenska hudvårdsserien ACO finns ett mångsidigt urval produkter för skönhetsvård, hudproblem och den personliga hygienen.

https://aco.fi


Atopik är en inhemsk apotekskosmetikserie för känslig hud. De aktiva ingredienserna i produkterna är finländsk havre, blåbär och prebioter. Fås endast på apotek.

https://atopik.fi


Avène produkterna grundar sig på ett hälsokällvatten som lugnar huden. Seriens produkter är specielllt lämpade för känslig hud. Det har redan publicerats c. 50 kliniska undersökningar angående  effekten av Avène-vatten.

www.eau-thermale-avene.fi


Vichy produkterna är tillverkade inom läkemedelsindustrin och de är testade också på känslig hud under uppsyn av hudläkare.

www.vichy.fi


IdunMinerals är ett svenskt skönhetsmärke med produkter baserade på högrena mineraler. Produkterna är utvecklade i nära samarbete med forskare och hudexperter och innehåller ingredienser som skyddar och vårdar huden.

www.idunminerals.fi


CeraVe är en hudvårdsserie som har utvecklats i samarbete med dermatologer år 2005. Produkterna innehåller en kombination av tre viktiga ceramider, fettsyror och andra lipider som förstärker hudens naturliga skyddsmur.

www.cerave.fi

 

ÖPPETHÅLLNINGSTIDER

mån-fre 9 - 19

lö 9 - 16
sön 10 - 14

KONTAKTUPPGIFTER

Ekenäs första apotek

Järnvägsgatan 5
10600 Ekenäs
Tel. 019 241 1441
ekenas1apotek@apteekit.net